Registreren voor het Ticketsysteem gaat als volgt:

Ga naar https://centa.freshdesk.com en klik rechtsboven aan op Registreer uzelf

Vul het formulier zo veel mogelijk in, (mobiele) nummers zijn ook handig voor ons.

Let erop dat het zakelijke email-adres wordt gebruikt, het ticket-systeem koppelt de bedrijfsnaam aan het domein in het email-adres (bijvoorbeeld centa.nl).

Het kan zijn dat er bij het registreren de melding komt:Het e-mailadres word al gebruikt.
Ga in dat geval naar op de beginpagina: https://centa.freshdesk.com en vervolgens naar Meld u aan.
Kies vervolgens "Wachtwoord vergeten?"
Vul u e-mailadres in en volg de instructies op die in de email verschijnen (link aanklikken).
Kies een nieuwe gewenst wachtwoord en klik op Bijwerken en aanmelden.

Alle stappen staan hieronder nogmaals beschreven inclusief screenshots

Ga naar https://centa.freshdesk.com enk lik op Registreer uzelf

Vul het formulier zo veel mogelijk in, (mobiele) nummers zijn ook handig voor ons.
Let erop om het zakelijke email-adres te gebruiken vanwege de koppeling met de bedrijfsnaam

activeringslink zal worden verstuurd

Klik in deze email de link aan.

Verzin een wachtwoord en activeer en log in.

U kunt nu gebruik maken van ons ticketsysteem; tickets aanmaken en inzien, diverse handleidingen bekijken

Klik op Registreer uzelf

Vul het formulier zo veel mogelijk in, (mobiele) nummers zijn ook handig voor ons.
Let erop om het zakelijke email-adres te gebruiken vanwege de koppeling met de bedrijfsnaam

activeringslink zal worden verstuurd

Klik in deze email de link aan.

Verzin een wachtwoord en activeer en log in.

U kunt nu gebruik maken van ons ticketsysteem; tickets aanmaken en inzien, diverse handleidingen bekijken

Het kan zijn dat er bij het registreren de melding komt dat het e-mailadres al gebruikt wordt.

Ga in dat geval naar op de beginpagina: https://centa.freshdesk.com en vervolgens naar naar Meld u aan.

Kies vervolgens "Wachtwoord vergeten?"

Vul u e-mailadres in en volg de instructies op die in de email verschijnen (link aanklikken).

Kies een nieuwe gewenst wachtwoord en klik op Bijwerken en aanmelden.