Voordat u de update gaat installeren zijn enkele noodzakelijke voorbereidingen nodig om ervoor te zorgen dat alles goed loopt.

Voorbereiding:

!!! Belangrijk: !!!

1. Eerst moet SWOffice door iedereen afgesloten worden. Dus niemand moet meer met het programma aan de slag zijn. ZIE DEZE HANDLEIDING
  2. Maak voor de zekerheid een back-up (kopie) van de huidige database. IN DEZE HANDLEIDING is te lezen hoe dit gaat.
  3. Geef een andere naam aan de kopie van de database, bijvoorbeeld SWOfficeDataKOPIE of SWOfficedataBAK

NIEUW:   Updaten vanuit SWOffice zelf (beschikbaar sinds versie 10.0.1050)..

Klik hier voor meer de uitleg daarover.

Downloaden Update + installeren:

Voor gebruikers van Office '97, Office 2000, Office 2003 zijn andere procedures zaken nodig. Neem hiervoor contact met ons op.

indien u niet weet welke versie van Office Microsoft Word u heeft doe dan het volgende. Start Microsoft Word op. Klik op “Help” en vervolgens op “Info”. Op het schermpje dat nu verschijnt leest u bovenaan welke versie u gebruikt.

1. Ga op internet naar http://update.swoffice.nl.
  2. Klik op "Klik hier voor de laatste update van SWOffice"
  3. Er verschijnt een schermpje met de keuze “Openen” of “Opslaan”. Kies voor “Openen”.
    Er kan een waarschuwing komen dat het een onbekende app betreft, kies in dat geval voor Meer informatie en vervolgens Toch uitvoeren
  4. De wizard zal gestart worden, kies volgende en het programma zal zelf zien waar het programma geïnstalleerd staat.
    Indien er geen locatie of de onjuiste locatie word aangegeven klik dan op Bladeren en kies de juiste map.
  5. Klik op installeren en vervolgens Voltooien.
  6. SWOffice is nu bijgewerkt, deze update zal bij de andere gebruikers worden doorgevoerd zodra SWOffice word geopend.
    De eerste keer opstarten na de update kan iets meer tijd in beslag nemen vanwege het bijwerken.

Problemen:

Mochten er tijdens het opwaardeerproces problemen ontstaan die u zelf niet kunt oplossen, dan kunt u altijd bellen naar Centa via het nummer: 0252-422810 of bij afwezigheid op kantoor: 06-51030039.