- Hoe kan ik een rit verwijderen?

Klik vooraan een rit (selecteer de rit), druk op de verwijder toets boven in het lint of de DELETE toets op het toetsenbord.

Er zal nog een bevestigende vraag komen.

- Hoe kan ik de route zien die gereden wordt?

Dubbelklik vooraan (zie screenshot)z er zal een browser-scherm openen hoe de route berekend is.

- Hoe kan ik zien wie de route heeft aangemaakt / gewijzigd?

Dubbelklik op het rit-nummer achteraan (zie screenshot) er zal een pop=up komen wie de rit heeft aangemaakt en ook wie hem heeft gewijzigd.