Hoe verander ik het BTW percentage

LET OP: zorg ervoor dat alles wat in het OUDE tarief valt is gefactureerd voordat deze aanpassing wordt gedaan.

Als voorbeeld; halverwege januari worden de facturen van december gemaakt

deze moeten nog in het oude tarief vallen dus dient de aanpassing daarna pas te gebeuren.

Log in als Admin (klik hier voor meer informatie)

Ga naar Opties SWOffice en vervolgens Programma Instellingen

Ga hierna naar het tabje extra.

Kies vervolgens onder Tabel openen voor btw.

BTW instellen:

in dit voorbeeld gaat het van 0,06 naar 0,09 procent (de veelvoorkomende verhoging in 2019)

De tabel dient rechtsbovenaan met het kruisje gesloten te worden, de wijziging is nu opgeslagen en doorgevoerd.