- Log in als Admin (klik hier voor meer informatie)

- Ga naar Opties SWOffice.

- Vervolgens Programma instellingen.

- Daarna naar gaat het om de 2 tabs Loket en Loket keuzelijsten.

Er zijn veel velden aan / uit te zetten en zelf tekst voor te bedenken; ook van de keuzelijsten zijn de keuzes aan te passen:

Loket:

Hier is in te stellen hoe deze module eruit ziet (welke velden wilt u weergeven en met welke naam?)

Loket keuzelijsten:

Hier zijn de 2 keuzelijsten Attent gemaakt door en Wijze aanmelding in te stellen (waar moet degene die de vraag behandeld uit kunnen kiezen?)

Dezelfde stappen met screenshots

Log in als Admin (klik hier voor meer informatie)

Ga naar Opties SWOffice.

Vervolgens Programma instellingen.

Daarna naar gaat het om de 2 tabs Loket en Loket keuzelijsten.

Er zijn veel velden aan / uit te zetten en zelf tekst voor te bedenken; ook van de keuzelijsten zijn de keuzes aan te passen:

Loket:

Hier is in te stellen hoe deze module eruit ziet (welke velden wilt u weergeven en met welke naam?)

Loket keuzelijsten:

Hier zijn de 2 keuzelijsten Attent gemaakt door en Wijze aanmelding in te stellen (waar moet degene die de vraag behandeld uit kunnen kiezen?)

Voorbeeld van een ingevulde Loketvraag