Er kan gevraagd worden door de medewerkers van Centa om de database te versturen (problemen nabootsen, wijzigen in database doorvoeren).\

- Log in als Admin (klik hier voor meer informatie)

- Kies vervolgens Opties SWOffice

- Kies vervolgens Programma instellingen

- Onderaan in beeld staat de Backend locatie met daarachter de knop Verzenden

* Als eerste zal de database gecomprimeerd worden
* Als dit klaar is komt de bevestigende vraag om de database naar Centa te versturen.
* Het kan enige tijd duren (afhankelijk van de internet-verbinding), geef het programma de tijd.
* Er zal een melding komen zodra de database is verstuurd.

- De laatste vraag is of de Database 'in onderhoud gezet' dient te worden.
Beantwoord deze vraag in overleg met Centa.
Er zijn geen wijzigingen meer mogelijk totdat de database weer uit onderhoud word gehaald

Hieronder de stappen met screenshots erbij en onderaan is te zien hoe de database weer uit onderhoud gehaald kan worden

Log in als Admin binnen SWOffice (wachtwoord is na te vragen bij Centa):

Kies vervolgens Opties SWOffice:

Kies vervolgens Programma instellingen:

Onderaan in beeld staat de Backend locatie met daarachter de knop Verzenden

Als eerste zal de database gecomprimeerd worden

Als dit klaar is komt de bevestigende vraag om de database naar Centa te versturen.

Het kan enige tijd duren (afhankelijk van de internet-verbinding), geef het programma de tijd.

Er zal een melding komen zodra de database is verstuurd.

De laatste vraag is of de Database 'in onderhoud gezet' dient te worden.

Beantwoord deze vraag in overleg met Centa.

Er zijn geen wijzigingen meer mogelijk totdat de database weer uit onderhoud word gehaald

Staat de database in onderhoud? Dan krijgen de gebruikers onderstaande melding:

Dit is vaak niet zonder rede, een reparatie door Centa aan de database waardoor de database in onderhoud is gezet om te voorkomen dat werk verloren gaat.

De database kan als volgt uit onderhoud worden gehaald

Log in als Admin binnen SWOffice (wachtwoord is na te vragen bij Centa):

Kies vervolgens Opties SWOffice - Kies vervolgens Programma instellingen - Onderaan staat het vinkje In onderhoud waarmee het uitgeschakeld kan worden.