Email instellen op de iPhone kan op meerdere manieren, in de ingebouwde mail-app van iOS of de outlook app van microsoft.

Hier direct onder hoe de mail ingesteld moet worden in de iOS Mail-app.

Verder naar onder hou het in de outlook app werkt,

of klik HIER om daar direct heen te gaan.

iOS Mail-app

Ga op uw iPhone of iPad naar Instellingen > schuif omlaag en tik op Accounts en wachtwoorden > Account toevoegen.

Opmerking: Als u iOS 10 gebruikt, gaat u naar E-mail > Accounts >Nieuwe account.

Apparaatinstellingen > Accounts en wachtwoorden

Tik op Nieuwe account

Selecteer Exchange.

Exchange kiezen

Voer uw e-mailadres van Office 365, Exchange of Outlook.com in en een beschrijving van uw account. Tik op Volgende.

Aanmelden bij Exchange

Tik op Aanmelden.

Tik op aanmelden als u Office 365 gebruikt of tik op Handmatig configureren als u beschikt over de serverinstellingen van uw organisatie.

Voer het wachtwoord in dat is gekoppeld aan uw e-mailaccount. Tik op Aanmelden of Volgende.

Voer het wachtwoord van uw werk- of schoolaccount van Office 365 in.

Het is mogelijk dat om bepaalde machtigingen wordt gevraagd. Tik op Akkoord.

Tik op Toestaan als u wordt gevraagd om toestemming te geven.

Kies de services die u wilt synchroniseren met uw iOS-apparaat en tik op Opslaan.

De gekozen zaken zullen nu gesynchroniseerd worden.

Synchronisatie-instellingen van account

Outlook voor iOS

Open Outlook voor iOS. Het pictogram ziet er zo uit:

Outlook-app voor iOS

Als u het nog niet hebt, kunt u het downloaden in de Apple Store.

Opmerking:  Beschikbaar voor iOS-apparaten met iOS 10.0 of hoger.

Is dit de eerste keer dat u Outlook voor iOS gebruikt? Tik op Aan de slag.

Tik anders op het menupictogram in de linkerbovenhoek.

Tik om het inklapbare menu in de hoek te openen

Tik op Instellingen Instellingen van Outlook-app > Account toevoegen > E-mailaccount toevoegen.

Tik op Account toevoegen

Typ uw volledige e-mailadres en tik vervolgens op Account toevoegen.

Voer uw e-mailadres in

Geef het wachtwoord van uw e-mailaccount op en tik op Aanmelden.

Opmerking: Het aanmeldingsscherm kan er anders uitzien. Dit is afhankelijk van uw e-mailprovider.

Voer uw wachtwoord voor Outlook.com in

Tik op Ja of Toestaan om Outlook toestemming te geven om de agenda, contactpersonen enzovoort te synchroniseren.

Machtigingen toestaan.

Swipe door de inleiding en u kunt aan de slag met Outlook voor iOS.