Om bestanden beveiligd op te slaan of te versturen kunt u het volgende stappenplan volgen:

1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt opslaan/versturen.
  2. Als u het bestand alleen wilt opslaan klikt u op "Toevoegen aan archief"

Als u het bestand direct wilt versturen klikt u op "Inpakken en e-mailen"

3. Bij "Archiefnaam" kunt u het bestand een naam geven
  4. Kies bij "Archiefformaat" voor de optie "ZIP"
  5. Klik op "Wachtwoord instellen"
  6. Voer een wachtwoord in (2x als dit gevraagd wordt in het scherm)
  7. Klik twee keer op "OK"
  8. Als u gekozen heeft voor alleen opslaan dan is het bestand nu opgeslagen op de betreffende locatie
    Als u gekozen heeft voor direct versturen dan wordt er automatisch een nieuw e-mail bericht geopend

P.S. In het geval dat stap 1 er niet tussen staat dan is het betreffende programma waarschijnlijk nog niet bij u geinstalleerd.

Hiervoor kunt u contact opnemen met een verzoek hiervoor door te mailen naar support@centa.nl.