Vanaf SWOffice versie 10.0.802 is er een check ingebouwd voor overleden/inactieve personen.

Dit betekent dat alle personen die overleden en/of inactief zijn, maar nog wel in de betreffende module staan in één melding worden weergegeven bij het openen van een module.

Bij het openen van een module ziet dat er als volgt uit:

Zodra bij deze personen een eind-/afsluitdatum is ingevuld verdwijnen de betreffende personen automatisch van de melding.

Zoals in de melding ook genoemd kunnen deze meldingen (na het aanmelden als Admin) worden uitgezet in:

Opties SWOffice > Programma instellingen > Tab Algemeen > vinkje uit zetten bij “Check op overleden”: