- Kijk als eerste na hoeveel personen er in het relatiebeheer zitten (links-onderaan te zien op een personenkaart).

- Log in als Admin (klik hier voor meer informatie)

- Ga naar Opties SWOffice

- Onder het tabje Algemeen kunnen maanden ingesteld worden; met de knop Nu! wordt de actie direct uitgevoerd.

- Personen archiveren na XX maanden inactiviteit:

Dit houdt in dat personen die niet actief zijn (geen modules toegewezen, etc…) er na het aantal ingestelde maanden deze personen automatisch naar het Archief gaat.

De actie kan meteen worden uitgevoerd door op de knop Nu! te drukken/

Vanaf het moment van instellen zal het programma het één keer per maand doen (bijvoorbeeld iedere 23e van de maand).

- Personen verwijderen na XX maanden inactiviteit:

Dit houdt in dat personen die in het archief zitten daadwerkelijk verwijderd worden uit het programma.

De knoppen achter de 2 in te stellen maanden (Nu!) houd in dat het direct word doorgevoerd.

Vanaf het moment van instellen zal het programma het één keer per maand doen (bijvoorbeeld iedere 23e van de maand).

- Kijk hierna nog eens hoeveel personen er in het relatiebeheer zitten (links-onderaan te zien op een personenkaart). Dit aantal zal als het goed is gegaan aangepast moeten zijn.

De stappen met screenshots erbij:

Kijk als eerste na hoeveel personen er in het relatiebeheer zitten (links-onderaan te zien op een personenkaart).

In het voorbeeld hieronder 3149

Log in als Admin (klik hier voor meer informatie):

Ga naar Opties SWOffice:

- Onder het tabje Algemeen kunnen maanden ingesteld worden; met de knop Nu! wordt de actie direct uitgevoerd.

* Personen archiveren na XX maanden inactiviteit:

Dit houdt in dat personen die niet actief zijn (geen modules toegewezen, etc…) er na het aantal ingestelde maanden deze personen automatisch naar het Archief gaat.

De actie kan meteen worden uitgevoerd door op de knop Nu! te drukken/

Vanaf het moment van instellen zal het programma het één keer per maand doen (bijvoorbeeld iedere 23e van de maand).

* Personen verwijderen na XX maanden inactiviteit:

Dit houdt in dat personen die in het archief zitten daadwerkelijk verwijderd worden uit het programma.

De knoppen achter de 2 in te stellen maanden (Nu!) houd in dat het direct word doorgevoerd.

Vanaf het moment van instellen zal het programma het één keer per maand doen (bijvoorbeeld iedere 23e van de maand).

Kijk hierna nog eens hoeveel personen er in het relatiebeheer zitten (links-onderaan te zien op een personenkaart).
Dit aantal zal als het goed is gegaan aangepast moeten zijn (1394 in het voorbeeld hieronder)