Binnen SWOffice is zijn er velden die aan te passen zijn / verborgen of weergegeven kunnen worden.

- Log in als Admin (klik hier voor meer informatie)

- Ga naar Opties SWOffice.

- Vervolgens Programma instellingen.

- Daarna naar het tabje alternatieven.

Daar is een lijst met alle velden die aan/uit kan worden gevinkt en ook aangepast kunnen worden.

Dezelfde stappen hieronder met screenshots erbij:

Log in als Admin (klik hier voor meer informatie)

Ga naar Opties SWOffice

Vervolgens Programma instellingen

En daarna naar het tabje Alternatieven.

Daar is een lijst met alle velden die aan/uit kan worden gevinkt en ook aangepast kunnen worden.

De velden zijn per stuk aan/uit te zetten (vinkje achteraan) en kunnen een andere naam krijgen (word binnen het programma weergegeven).

uitgewerkt welke velden waar terugkomen in het programma:

AttentKomt terug bij Loketvragen
Bankcodeonder N.A.W. Gegevens Algemeen werkt met het IBAN nummer (BIC-code)
BSNonder N.A.W. Gegevens Algemeen (in/uitschakelen of naam aanpassen)
ContactsoortKomt terug bij Loketvragen manier hoe er contact is.
Debiteurennummeronder N.A.W. Gegevens Algemeen (in/uitschakelen of naam aanpassen)
Faxnummeronder N.A.W. Gegevens Algemeen (in/uitschakelen of naam aanpassen)
IBANonder N.A.W. Gegevens Algemeen (in/uitschakelen of naam aanpassen)
KeuzePersoon1 tm 7komt overeen met de velden onder relatiebeheer-personen-overige gegevens.
NaamLijst-notatie van de complete naam
(de combinatie van: achternaam, aanhef, voorvoegsel, tussenvoegsel)
Overleggroep
Selectie1Dat is een vrij veld die een eigen naam gegeven kan krijgen.
Binnen Relatiebeheer-Personen de tab Overige Gegevens in / uit
(naam aanpassen) onder nieuwsbrief
Tabcontactenbinnen Relatiebeheer-Personen de tab Contacten in / uit (naam aanpassen)
TabGroepenbinnen Relatiebeheer-Personen de tab Groepen in / uit (naam aanpassen)
TabModulesbinnen Relatiebeheer-Personen de tab Modules in / uit (naam aanpassen)
TabOverige
Gegevens
binnen Relatiebeheer-Personen de tab Overige Gegevens in / uit (naam aanpassen)
ViaKomt terug bij Loketvragen
Wijkonder N.A.W. Gegevens Algemeen (in/uitschakelen of naam aanpassen)
WijzeKomt terug bij boketvragen