Voorbereiding:

!!! Belangrijk: !!!

1. Eerst moet SWOffice door iedereen afgesloten worden. Dus niemand moet meer met het programma aan de slag zijn. ZIE DEZE HANDLEIDING
  2. Maak voor de zekerheid een back-up (kopie) van de huidige database. IN DEZE HANDLEIDING is te lezen hoe dit gaat.
  3. Geef een andere naam aan de kopie van de database, bijvoorbeeld SWOfficeDataKOPIE of SWOfficedataBAK

Updaten vanuit het programma zelf:

Deze functie is beschikbaar vanaf Versie 10.0.150 (na te gaan in beginscherm, zie screenshot hieronder).

1: Log in als Admin (klik hier voor meer informatie)

2: Ga naar Opties SWOffice en daarna Programma instellingen

3: Vervolgens het Tabblad Extra en kies de knop achter Update SWOffice.

4: Er volgen 2 vragen (Wilt u een update van SWOffice uitvoeren? & Is iedereen uit SWOffice?) Geef het updaten de tijd (afhankelijk van internet-snelheid)

5: De mededeling Het updaten van SWOffice is voltooid. Start SWOffice opnieuw op. komt in beeld als alles goed is gegaan.

Het programma is nu ge-update (te controleren aan het versienummer).

De stappen op een rij met screenshots erbij:

Log in als Admin (klik hier voor meer informatie)  en ga naar Opties SWOffice

Ga naar Opties SWOffice en daarna Programma instellingen

Vervolgens het Tabblad Extra en kies de knop achter Update SWOffice.

Er volgen 2 vragen (Wilt u een update van SWOffice uitvoeren? & Is iedereen uit SWOffice?) Geef het updaten de tijd (afhankelijk van internet-snelheid)

De mededeling Het updaten van SWOffice is voltooid. Start SWOffice opnieuw op. komt in beeld als alles goed is gegaan.

Het programma is nu ge-update (te controleren aan het versienummer).

Problemen:

Mochten er tijdens het opwaardeerproces problemen ontstaan die u zelf niet kunt oplossen, dan kunt u altijd bellen naar Centa via het nummer: 0252-422810 of bij afwezigheid op kantoor: 06-51030039.