Het wachtwoord van een medewerker wijzigen kan op 2 manieren:

1: De gebruiker zelf kan het wachtwoord wijzigen (indien het huidige wachtwoord bekend is).

2: Als Admin inloggen en het wachtwoord opnieuw instellen: Daarvoor is de handleiding HIER te vinden.

1: De gebruiker zelf kan het wachtwoord wijzigen (indien het huidige wachtwoord bekend is).

Klik bij het beginscherm op het slotje achter de Login naam.

Voer het oude wachtwoord en het nieuwe gewenste wachtwoord in.

Klik op Ok en het nieuwe wachtwoord staat ingesteld en kan voortaan gebruikt worden.

2: Als Admin inloggen en het wachtwoord opnieuw instellen. Daarvoor is de handleiding HIER te vinden.