Waarom werkt de knop verwijderen niet binnen SWOffice (screenshot hieronder)?

De knop werkt als er een selectie word gemaakt (dezelfde functie als DELETE toets op het toetsenbord (bijvoorbeeld Datum openening in het screenshot hieronder):

Om een heel record (bijvoorbeeld een dossier) te verwijderen dient het kleine drop-down knopje naast Verwijderen gebruikt te worden (screenshot hieronder).

Er zal dan een bevestigingsvraag komen om het record te verwijderen.