In de loop van de tijd kunnen de persoonsgegevens in SWOffice niet altijd op dezelfde manier blijken te zijn ingevuld.

Bijvoorbeeld Meisjes- of eigennamen die niet in het aparte veld Meisjesnaam zijn ingevuld, of huisnummers die niet niet in het aparte veld hiervoor zijn ingevuld.

Met één druk op de knop kunnen de persoonsgegevens worden gecorrigeerd.

Log hiervoor in als Admin. Ga dan naar Opties SWOffice > Programma-instellingen > tab Extra. klik daar op de knop [Personen corrigeren].